Meny

Kumquat

Har åkt hem

DENNA KATT FANNS I AKUTHEM
KUMQUAT, som är döpt efter den vitaminrika orangegula frukten, är en söt liten buskille i rödtigré och vitt, född ca mitten-slutet av april 2008. Han hittades i Haninge och fick åka till ett av våra akuthem där akutmatte berättar såhär:

En vitamininjektion är vad ett hem får när denna unge man gör entré! Stans coolaste katt med en avundsvärd livsinställning. Hans uppfattning om världen, med alla dess olika invånare, två-, fyrbenta eller bevingade, är att de är till för hans glädje och lycka. Alla besökare möts av ett glad kille i hallen, ett kille som propsar på att bli hälsad på först. Och om man böjer sig ner får man en puss på näsan, men han nöjer sig ibland med att ge en slick på vristen. Besök vid kylskåpet innebär självklart, tycker Kumquat, att han ska få något gott. Visar det sig att matte bara tog en bit gurka är han lika glad för det. ”Bättre lycka nästa gång”.

Huset övriga katter älskar han också. Äldre burmadamer duger lika bra som en bengalyngling, man använder dem bara för olika ändamål. Ett fräs från en av damerna ursäktas med att hon vaknat på fel sida. Anser själv att han är störst, bäst och vackrast, men är inte mallig, bara kaxig. Tillvaron går ut på att spinna (har inte hittat avstängningsknappen ännu ), busa, leka, sova, iaktta världen och äta. Om han blir sur, vilket inte hänt många gånger, då visas inga klor utan han talar istället mycket vältaligt om att detta gillar han inte! En oerhört älskansvärd liten kille som det kommer att bli svårt att skiljas från.

Han behöver en kompis i sitt nya hem, helst lite större än han själv. Kompisen måste tåla att busas med, han har tränat på min bengalkille och vinner ibland. Så vill ni ha ett riktigt coolt charmigt energiknippe då är Kumquat rätt. Han är ganska stilig också med vitt skjortbröst och vita sockor till sin rödorangerandiga kropp.

Kumquat åkte hem 2008-08-29
Kumquat 2 Kumquat

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen