Meny

Lowa

Har åkt hem

Denna katt finns i akuthem
LOWA och kompisen Nelly (som fått ett nytt hem) kommer från ett misärhem i Tumba. Lowa är en tjusig tjej i grå-svarttabby, född ca 2004.

Akutmatte säger såhär:
Lowa är en söt liten kattflicka som snabbt anpassade sig till att bo hemma hos oss. Hon är jättekelig och älskar att stryka sig mot oss hela tiden, ibland går hon till och med efter oss och ber om att bli klappad. Nångång har nog Lowas svans kommit i kläm, den har en liten böj i mitten. Hon äter bra och har inga problem med att gå på lådan. Hon är lugn och blir inte längre stressad om det är mycket människor runtomkring henne, hon har gjort enorma framsteg sen hon kom till oss! Hon är ännu inte helt bekväm
med att ligga i knät, men det går att lyfta upp henne. Hon gillar att ligga och halvsova på mattan i hallen eller på ryggstödet på soffan och spana på vad vi gör, eller kolla på teve. Ibland hoppar hon upp i sängen och tar sig en lur i fotändan. Annars är hennes favoritsyssla att dribbla runt med leksakerna på golvet. Riktigt roligt blir det om man gömmer dem under mattan. Lowa är en riktigt kelig sötnos som är omöjlig att inte charmas av!

Lowa åkte hem 2008-06-30
Lowa 2 Lowa

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen