Meny

Maj: Tiguana

Övrigt

Maj månads kalenderkatt är TIGUANA. Hon är född ca 2004 och infångades i Bro. Förmodligen är hon utefödd, eller åtminstone varit hemlös en lång tid, eftersom hon inte var speciellt bekväm med oss människor. Fröken Tiguana är en av de få kalenderkissarna som finns kvar i vår vård och akutmatte berättar såhär:

Nu har Tiguana bott hemma hos akutmatte ett litet tag och hon har gjort framsteg som är stora för henne. I början gömde hon sig och var väldigt uppmärksam så fort någon rörde sig där hemma, men det gick över på några dagar. Hennes nyfikenhet tog överhanden. Nu tittar hon ifall det är något roligt som är på gång istället -- det kan ju vara mat eller en lekstund.

Hon är en otroligt vänlig, charmig, pigg och nyfiken katt. Hon älskar att leka. Antingen själv, med akutmatte eller med någon av akuthemmets egna katter. När hon sover kan man ibland klappa henne på hennes fina mjuka ansikte.

En rolig sak med henne är att hon är så social. Trots att hon ännu inte helt förstått vitsen med människor vill hon ändå vara med, och det gäller även när det är ganska mycket människor som hälsar på. Varje dag när man kommer hem kommer hon fram och hälsar en välkommen och när man vaknar så sitter och hon och väntar på att man ska gå upp. Hon blir så glad och kråmar sig och gör sig till. Hur söt som helst! När det är matdags så kurrar hon och låter (eller jamar måste man ändå kunna räkna det som). Det är så gulligt att man bara smälter. Hon är väldigt matglad och det syns på hennes något runda mage.

En jättevacker och superhärlig katt som sprider väldigt mycket glädje till både människor och andra katter.

Om du vill ge fina Tiguana ett hem tillsammans med en snäll kattkompis, hör av dig till akuthem@katthemmet.nu så förmedlar vi kontakten med akuthemmet.
Maj: Tiguana

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen