Meny

Max

Har åkt hem

DENNA KATT FANNS PÅ KATTHEMMET
MAX är född i maj 2007, en supersöt kille i vitt med lite svart på huvud och svans. Han och kompisen Simson hade lämnats in för avlivning p.g.a. tidsbrist, men fick istället komma till oss. En jättetrevlig, mysig, charmig och sällskaplig kisse!

F.d. akuthusse sa såhär:
Max är en jättesöt liten kisse som älskar att leka och busa med sina kattkompisar och med akuthusse. Han tittar gärna på TV om det går något intressant (animal planet=favoritkanalen ). Han spinner ungefär lika högt som en DC3:a när akuthusse kliar bakom örat. Och till akuthusses stora förtjusning så sover han hellre nära husses ansikte, och därmed på klappavstånd, än nere vid fötterna.

Max fick ganska snabbt ett hem dit han åkte i slutet av januari 2008. Han returnerades dock dryga året senare, då han ville leka mer än hemmets befintliga katt ville och inte fick den stimulans han behöver. Den här supersöta, aktiva, lekfulla och supertrevliga killen behöver ett hem där han kan få mycket uppmärksamhet och stimulans, gärna dagliga promenader i sele och koppel. Dessutom vill han ha en likasinnad kompis i ungefär samma ålder.

Max åkte till hem nr 2 2009-04-04
Max 2 Max

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen