Meny

Cornelia

Har åkt hem

DENNA KATT FANNS I AKUTHEM
CORNELIA är en jättesöt liten tjej, född i november 2008. Hon kom till oss för omplacering.

Akutmatte berättar:
Cornelia är den vackraste av små kattflickor. Hennes fantastiskt snygga päls får henne att se ut som en ozelot i miniatyr. Hon har ett näpet litet ansikte och betraktar världen med sina stora vackra ögon. Cornelia är inte bara en skönhet, hennes lilla kropp rymmer en enorm personlighet: tycker om alla och alla förälskar sig i Cornelia. Hon
är en mycket social liten kattfröken som glatt kommer skuttande och vill hålla sig i närheten. Cornelia är ett charmigt busfrö som sett till att akutmattes “för-alltid-katter” fått välbehövlig motion inför beach 2009. Hon kan även leka ensam och ibland förlorar hon sig i lek med någon av favoritleksakerna (svansvippan eller studsbollen).

Cornelia är en gos-katt. Efter en hel dags bus vilar hon gärna i akutmattes famn där hon spinner högt, blinkar kärleksfullt och “nuttar” på akutmattes arm På nätterna sover Elsa helst nära i sängen och hon sover snällt natten igenom. Eftersom Cornelia är så väldigt social, måste hon ha en kul kattkompis i sitt nya hem – gärna modell yngre som orkar hänga med i alla glada upptåg. Den som ger lilla Cornelia ett alldeles eget för-alltid-hem, kommer att få mycket kattkärlek för pengarna – det har varit en sann glädje att vara hennes akutmatte!

Cornelia åkte hem 2009-05-17
Cornelia 2 Cornelia

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen