Meny

Monsun

Har åkt hem19 årHonkatt

MONSUN är en svart tjej född ca 2004.

 

Hon hade gått hemlös på Tranholmen (förmodligen är hon utefödd) och är mamma till de vuxna katterna Stumpen, Tassis, Ilma Sue, Sandy Blue och Bella Vue. Monsun är en katt som behöver mycket tid, tålamod och massor av kärlek för att kunna hitta förtroendet till oss människor.

 

Akutmatte berättar i april 2012:

Monsun är en tjej som fascinerar. Hon är svårflörtad men ack så charmig.
Även om jag inte får röra vid henne eller komma närmare än ca 50 cm så har hon vunnit mitt hjärta.
Varje mikroskopiskt framsteg gör att man blir så glad men det gäller att läsa henne rätt och ha tålamod som aldrig sinar. Och då menar jag ALDRIG. Trots att hon bott hos mig i över två år så har hon inte släppt mycket av sin skygghet även om jag vet att hon litar på mig så mycket hon kan.
På dagarna när jag är borta eller på nätterna så busar hon med leksakerna. På sista tiden har hon börjat ta för sig mer och mer. 
Hon ligger på ställen hon inte gjort tidigare och hittar på lite mer bus. Enda gången jag kan locka henne riktigt nära är när det vankas tonfisk. Det är nog det godaste hon vet.
Den som fastnar för denna mycket speciella tjej måste vara beredd på att hon kommer att backa en del i början och att det kan ta flera år att bygga upp ett förtroende er emellan.   

Monsun trivs bra i sitt akuthem och akutmatte och -husse med henne så hon får stanna för gott.


 

Monsun 5 Monsun (3)

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen