Meny

Enno

Har åkt hem7 årHankatt

ENNO är en bruntigré hankatt född ca 2016. 


Han kom till Katthemmet för omplacering tillsammans med bland andra Sverrir (som redan fått ett eget hem) då matte blev sjuk och inte längre kunde ta hand om dem. 


Fd akutmatte berättar

Enno är verkligen en jättefin katt. Han är försiktig och rädd på en ny plats och med nya människor men hur rädd han än blir är han aldrig utåtagerande.
När han kom till oss låg han och gömde sig. Efter tre dagar vågade han sig dock fram och efter det har det gått spikrakt framåt: från att inte ha velat klappas alls njuter han nu, två månader senare, av klappar överallt på kroppen och accepterar till och med att lyftas upp.

På kvällen kommer han och lägger sig på soffan hos oss. Han säger till och med till oss med jamanden när han tycker att vi ska komma till sängen varpå han lägger sig hos oss och spinner. När han flyttade hade han ännu inte börjat komma upp i knät på eget bevåg men det finns definitivt en gosig knäkatt i Enno - och en busig ungkatt - han måste bara känna sig tillräckligt trygg först.
Vi har en tvååring som är högljudd och yvig som små barn är men vi har alltid känt oss trygga med Enno. Han har även sovit gott trots att vi lekt högljudda lekar i närheten. Han blir en fin familjekatt.

Enno behöver komma till en familj som har tålamod och vågar utmana honom, lite i taget, så att han vågar ta plats och lita på sina människor  

Enno flyttade till sitt nya hem 2018-08-04  



Enno (2)_red Enno (3)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen