Meny

Ferike

Har åkt hemHonkatt

FERIKE är en svart/vit honkattunge född 170926.


Hon och hennes tre syskon FabraFalco och Fanette föddes i ett av våra akuthem av mamma Francine som kom till Katthemmet från ett dödsbo där levnadsförhållandena inte var de bästa.


Fd akutmatte berättar

Ferike föddes som nr 3 i Francines kull. Hon och lilla syster Fanette har sedan dess varit oskiljaktiga. 

Ferike är liksom Fabra en betraktare men är mer pratsam och söker nyfiket upp sin människa. Flora har mycket energi och är en skicklig klättrare. Hon är modig och är alltid först med att utforska höga höjder, öppna skåp och oss människor. Ferike har vid ett par tillfällen varit nära att hamna i badet då hon nyfiket hoppat upp på den hala badkarskanten för att utforska vad matte gjorde. Med god balans lyckades hon dock med endast en tass blöt ta sig ner på torra land. Hon tar sig snabbt upp på höga höjder som t ex lampskärmar och i gardiner där utsikten är god. 

Med Ferike i hemmet har man aldrig långtråkigt. Hon gillar äventyr och mat och sitter gärna i knät när du äter, med syftet att få smaka förstås. Ferike älskar att sova i sängen med dig men också på varma element. Då sträcker hon ut sig och njuter och låter sig inte störas.


Ferike åkte hem tillsammans med sin syster Fanette 180109.





Ferike (1)_red Ferike (4)_red Ferike_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen