Meny

Francine

Har åkt hem11 årHonkatt

FRANCINE är en svartsköldpadda honkatt född ca 2012. 


Hon kom till Katthemmet med många andra katter från ett dödsbo där levnadsförhållanden inte var de bästa. När hon kom var hon redan dräktig och i ett av våra duktiga akuthem födde hon sina fyra ungar Fabra, Falco, Fanette & Ferike


Fd akutmatte berättar

Francine är en lugn, social och intelligent kattfröken med skinn på näsan. Hon är mycket matglad och trampar ivrigt runt fötterna som för att hjälpa till med serveringen av det goda. Med Francine i huset är man aldrig ensam, hon möter en glatt i dörren när man kommer hem och hälsar vänligt med sin varma blick och pigga kurranden och promenerar sedan nyfiket med en runt i lägenheten för att umgås.

Det måste nämnas att Francine inledningsvis var mycket känslig för plötsliga rörelser. Jag ser i dag 3 månader senare inget av det beteendet men rekommenderar ändå att Francine får komma till ett hem utan barn. I en lugn miljö kan Francine få all den härliga tid och uppmärksamhet och kärlek som hon förtjänar, och såklart god mat och intressanta pratstunder med sin människa. Jag måste säga att Francine är en av de absolut finaste katter jag har haft förmånen att möta. Den som vinner hennes förtroende vinner en sällskaplig, lojal och omtänksam vän för livet.

Francine åkte hem 180110.


Francine_red Francine (5)_red Francine (8)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen