Meny

Norman

Har åkt hem9 årHankatt

NORMAN är en bruntabby hankatt född ca 2014.


Han kom till Katthemmet tillsammans med ett antal andra katter, bl a Nicklas, från en liten koloni i Nykvarn.


Fd akutmatte skriver:

Norman har haft en lite jobbigare resa hos oss och låg mest under byrån dom första veckorna. Men efter ett tag så släppte han på spärren och det gick att gosa med honom. Än så länge är han fortfarande lite harig och springer iväg om man ställer sig upp eller gör hastiga rörelser men det försvinner när han blir lite tryggare. 


Han kommer oftast fram på morgonen eller kvällen, eller när det serveras mat. På senare tid har han till och med ställt sig vid matskålen och väntat när maten är på gång. Han är väldigt kelsjuk när han väl är framme och kan hålla på i timmar att stryka sig och spinna. Jag tror verkligen att han kommer bli en riktig knäkatt när han väl känner sig trygg och älskad. Och kom ihåg att även om han ligger under någon byrå under dagen så går det hur bra som helst (efter en tag) att gosa med honom trots att han ligger där. Nu på senaste tiden har vi myst jättemycket trots att han legat där under men det uppskattas absolut inte mindre för det.


Norman och Nicklas tyr sig väldigt mycket till varandra och ligger ofta och myser och spinner tillsammans. Jag tror också att Nicklas är bra för Normans utveckling i och med att dom gillar varandra så pass mycket. 

Norman & Nicklas åkte till sitt nya hem 180226.






 





Norman_red1

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen