Meny

Trissan

Har åkt hem8 årHonkatt

TRISSAN är en bruntigré och vit honkatt född våren 2016. 


Hon kom till Katthemmet via Musses vänner i Uppsala. Till dem kom hon efter att familjen som hittat henne bestämt sig för att avliva henne då hon ansågs för skygg. 


Vi upptäckte ganska snart att hon gick lite konstigt och det fick bli några vändor till veterinär och så småningom ortoped. Det visade sig att att Trissan hade patellaluxation så det fick bli en knäoperation. Efter en längre rehabtid hos ett av våra duktiga akuthem är Trissans knä läkt. Det är dock omöjligt att veta om det kommer fortsätta vara bra för alltid eller inte, men i nuläget fungerar hennes knä som det ska. 


Fd akutmatte berättar 

När Trissan kom till mig var hon nyopererad och behövde en del medicinering och tillsyn. Det har varit fantastiskt att se hur hennes personlighet har kommit fram i takt med att hon läkt och byggt styrka och kondis. 

Trissan har ett lekhumör och behöver möjligheter att aktiveras. Det är populärt att jaga laserpekare. För att inte tala om hur hon älskar att brottas med täcket och borra ner sig. Hon har kanske delvis har lite mullvads dna i sig. Hon är en tillgiven katt som blir lite tills sig och biter en när humöret blir extra uppspelt. Men aldrig hårt och efter börjar hon slicka lite ursäktande. 

Hon har varit lagom reserverad för besökare men värmer upp ganska snabbt. Och då går hon en liten tur och nosar på dem när de väl satt sig ner. Och sen kan det gå bra att bli klappad på och så vill hon leka. Hon är en liten kurrande varm guldklimp till katt som jag hoppas kommer hitta sin för-alltid-familj snart. Och just det, hon sov på en kudde vid huvudändan i sängen med mig. På lagom avstånd men ändå nära.

Vill du erbjuda Trissan ett premanent hem? Kom och besök oss

 
Trissan_red Trissan (3)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen