Meny

Gaspard

Har åkt hem13 årHankatt

GASPARD är en bruntabby och vit hankatt född ca 2011.


Han kom till Katthemmet då han flyttat från sin familj i Nykvarn till en granne som inte ville ta ansvar för honom. Vi märkte ganska snabbt att han hade problem med sitt vänstra bakben och tog honom till veterinär. 


Det har blivit ett antal besök hos veterinär för Gaspard. Röntgenbilderna visade att han varit med om en trauma och leden hade inte läkt som den borde. Han har nu artros och skall stå på smärtstillande/inflammationsdämpande livet ut. Efter en stor operation och lång rehabilitering känns leden nu stabil men han måste få en cartropheninjektion var tredje månad, den dämpar inflammation och främjar en bättre funktion i leden. När benet väl hade läkt var det dags för tandläkaren där det visade sig att stackarn hade både FORL och frakturerade tänder. Tänderna är fina nu men man måste be veterinären ta en titt i munnen när han skall få sin årliga vaccination.


Nu är Gaspard äntligen redo att flytta från Katthemmet till ett alldeles eget hem där han kan bli bortskämd med en massa gos och kel, dock inte alltför mycket mat då han måste gå ner lite i vikt. Det är också bra om han hittar ett hem där det finns gott om utrymme för honom att springa runt så han kan motionera benet. Han är en underbar, mysig och gosig kille och förtjänar det bästa efter alla sina problem.


Gaspard åkte hem 200307




Gaspard (1)_red Gaspard (12)_red Gaspard (16)_red Gaspard (9)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen