Meny

Pia-Fia

Har åkt hemHonkatt

PIA-FIA är en rödtigré honkatt född ca 2015. Hon dök upp med sina tre ungar hos en fd akutmatte som flyttat till Skåne. Hela familjen fick flytta till oss och ungarna Parisa, Paulette och Philippa har alla redan fått nya hem. Nu är det mamma Pia-Fia som söker ett eget boende.


Akutmatte skriver:

Pia-Fia är en lugn, fin och snäll katt. Hon älskar mat och är ofta gärna med när man själv lagar mat. Hon är lite mer kelig och lekfull på kvällarna än på dagarna. Hon jamar nästan ingenting på nätterna men hon kan hoppa upp i sängen på morgonen om hon ser att man är vaken, och stryka sig för då vet hon att det är matdags.

Man får klappa henne några gånger per dag men alltid på hennes villkor. Brukar dock gå väldigt bra om man mutar henne med mat och närmar sig henne lugnt. Hon gillar särskilt att bli kliad runt och på huvudet.
Vissa dagar kan hon följa efter en ganska mycket, springa runt en när man går och man får vara försiktig så man inte kliver på henne. Hon brukar också sitta utanför badrummet och vänta på en ganska ofta. Med henne som familjemedlem får man skratta minst en gång per dag.

Pia-Fia var ganska lättstressad när hon kom in men hon har blivit en mycket tryggare katt under sin tid i akuthem. Hon söker nu ett lugnt hem utan småbarn där hon får fortsätta med sin utveckling i sin egen takt.


Pia-Fia åkte hem 2020-03-21. 

Pia-Fia2_red Pia-Fia1_red Pia-Fia3_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen