Meny

Ärna

Bokad6 årHonkatt

ÄRNA är en svart/vit honkatt född ca 2017. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med sina ungar Älma, Älvin och Älmer efter att ha levt hemlös i Älvsjö. Hon fick ett hem i januari 2021 men kom tillbaka till oss i januari 2022 pga. bland annat att hennes husse träffat en allergisk flickvän.


Fd husse berättar:

Ärna har gjort väldigt stora framsteg under tiden hon bott hos mig. Första månaderna spenderade hon till stora delar under soffan, där det kändes tryggt. Dagtid kom hon mest ut för att äta och springa av sig lite energi. 
Sedan dess har hon sakta men säkert blivit en tryggare och mer social katt. Hon gillar att följa en runt i hemmet och se vad man pysslar med, men det kan fortfarande vara lite läskigt när människor kommer för nära. På senare tid har hon även vågat sig upp för att göra en sällskap i soffan och i sängen. Hon kommer och hälsar när man varit borta, och till och med nya människor kan vara spännande att komma fram och lukta på. Det märks dock att hon levt ett rätt jobbigt liv ute, och har en del i bagaget som tar tid att bli kvitt. 

Ärna har väldigt mycket energi, och älskar att leka. Men efter de intensiva upptågen tar hon det alltid lugnt på sin favoritplats i fönstret. Lek, mat och kli på ryggen är vägen till hennes hjärta. Hon har en bit kvar till att bli en helt trygg katt i sällskap av människor, men hon är definitivt på god väg dit. 


Ärna har en känslig mage men när hon äter rätt foder fungerar den som den ska. 


Ärna åkte hem 220405.

Ärna (4)_red Ärna (3)_red1 Ärna (7)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen