Meny

Stella 4

Har åkt hem8 årHonkatt

STELLA 4 är en bruntigré och vit honkatt född i april 2016.


Hon kom till Katthemmet för omplacering tillsammans med sin bror Ragnar 2 p.g.a. allergi.


Fd matte berättar

Stella har en väldigt fin personlighet. Hon är väldigt trogen de som hon litar på. Hon är lite skeptisk till nya människor men när de har förtjänat hennes tillit är hon en trogen vän. Hon älskar också att kela och att hoppa upp i knät och bli kliad under hakan och bakom öronen. Men när hon vill! Hon gillar inte att bli uppburen, hon bestämmer när hon vill hoppa upp och ner och vem som får göra vad och när. Hon är väldigt rolig när hon äter för hon petar ut maten bit för bit, inspekterar och sen äter hon. Vi kallar henne The Lady för det är precis vad hon är. När jag blev gravid blev hon väldigt beskyddande. Hon håller ihop flocken och ser till att alla mår bra.


Stella har TR och har nyligen dragit tre tänder p.g.a. det. Munnen är klar för nu men man får be en kunnig veterinär kika på tänderna vid de årliga vaccinationerna. Risk finns att fler tänder behöver dras längre fram.


Ragnar och Stella är inte så goda vänner utan vi tror att de skulle må bäst av att flytta till varsitt hem och där få vara ensamkatt. 


Stella flyttade till sitt nya hem 2022-04-17. 

Stella_red Stella (1)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen