Meny

Yaddon

Har åkt hem1 årHankatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Bidna


YADDON är en rödtabby hankatt född ca augusti 2022.


Han kom till Katthemmet tillsammans med sin mamma Folly (som fortsatt bor i akuthem) och hans syster Bidna efter att de levt hemlösa i Huddinge. Syskonen fick ett hem i januari 2023 men kom tillbaka till oss i juli 2023 då hemmet inte längre hade möjlighet att ta hand om dem.


Fd husse berättar

Yaddon är en kelig, kurrande kille som älskar att gosa. Han har lätt för att träffa nya människor men är lite osäker runt små barn.

Han leker mycket och älskar att apportera sin lilla leksaksmus. Vi kastar leksaken, då springer han och hämtar den för att lägga den bredvid oss igen så vi kan kasta den på nytt. Om vi inte kastar den direkt så jamar han som att säga till oss att fortsätta. Han är väldigt pratglad och svarar oftast med att jama om man pratar med honom.

Yaddon ligger gärna intill oss när vi sitter i tv soffan och den sista tiden nu även i vårt knä. Han är inte helt sugen på att bli buren dock, men det går. Det går också bra att klippa klorna utan problem, lättast går det när han ligger i soffan och gosar lite.


Bidna och Yaddon söker ett gemensamt hem utan småbarn. Men äldre barn som har tid och kärlek att ge vill de gärna bo med.


Yaddon åkte till sitt för alltid hem tillsammans med Bidna 230802

Yaddon (2)_red Yaddon (1)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen