Meny

Siri 5

Har åkt hem1 årHonkatt

SIRI 5 är en svart honkatt född 2022-08-04.


Hon kom till Katthemmet då hon ätit ett främmande föremål som behövdes opereras ut och ägarna hade inte råd med behandlingen och valde att överlåta henne till oss.


Fd akutmatte berättar: 

Siri kom till oss för återhämtning efter sin operation. Hon var lite blyg de första timmarna, men nyfikenheten tog snabbt över. Hon tillät oss att ge medicin och ta tempen, men vid försök till lyft förvandlades hon helt plötsligt till en ål. Siri tycker om klappar och gos, men hon vill vara den som tar initiativet. Hon kröp gärna upp i knät för lite mys och hon sov med oss i sängen. Siri är en katt som behöver mycket yta och stimulans, hon leker gärna och ofta. Hon är smart och utmanövrerade våra aktivitetsleksaker (för mat) på en gång. 

Vi har inte märkt några överdrivna tendenser att tugga på saker, men rensade å andra sidan bort mycket innan hon kom till oss. Initialt var hon liten nyfiken på några växter, men det intresset avtog. Hon är dock en spänstig tjej och tar sig upp på alla möjliga ytor, så att inte ha massa lösa prylar liggandes är en god idé.


Siri är, som sagt, en "prylätare" så det gäller att inte ha saker framme i sitt nya hem som hon kan tugga i sig.


Siri vill komma till ett hem utan småbarn där hon kan få en snäll kattkompis.


Siri flyttade till sitt nya hem tillsammans med Toni 2024-03-02. 

Siri (9)_red Siri (5)_red Siri (5)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen