Meny

Abigail

Har åkt hem17 årHonkatt

OBS! Denna katt omplaceras som pensionär. 


ABIGAIL är en bruntigre och vit honkatt, född maj 2007.


Hon kom till Katthemmet ursprunligen 2008 efter att ha levt hemlös i en liten koloni på Ekerö. Abigail fick ett hem juni 2008 tillsammans med Frodo, men de kom tillbaka i början av oktober 2011 pga ändrade familjeförhållanden. Hon fick åter ett hem 2013 men kom ännu en gång tillbaka till oss i februari 2023 då hennes matte blivit äldre och inte längre kunde ta hand om henne.

 

Abigail är en äldre dam och är därför lugn och lite trött av sig. Hon är uppenbarligen van vid oss människor nu för tiden men vill gärna fortsatt ha lite avstånd till oss.


Vi har valt att pensionera fina Abigail pga hennes höga ålder och vi tror att det ger henne en chans att snabbare hitta ett permanent hem. Att ta emot en pensionär innebär att man tar sig an katten livet ut men att Katthemmet fortfarande är kattens officiella ägare. Katthemmet står för veterinär-, försäkrings- och medicinkostnader medan pensionärshemmet står för dagliga kostnader så som mat och sand.


Abi kan bo både som ensamkatt och med andra katter. Men hemmet behöver vara lugnt och tryggt, då hon både ser och hör dåligt.


Abigail pensionerades 230303.

Abigail1_red Abigail2_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen