Meny

Flaps och Bagheera (5)_red
Marula Poppins
Katthemmet 24 september 130

Ideell förening

Stockholms Katthem är en ideell förening som omhändertar och omplacerar hemlösa och nödlidande katter i Stockholmsområdet. Vi är helt beroende av gåvor från godhjärtade människor samt ideell arbetskraft.


Pengar behövs främst till foder, kattsand, veterinärvård och medicin. Om du vill stödja oss kan du göra det genom att t.ex. bli månadsgivare, arbeta som volontär eller sponsra ett rum. Mer information finns under rubriken "Stöd oss"


Vi är medlemmar i Svenska Kattskyddsförbundet (SVEKATT) som är ett rikstäckande förbund som erkänner alla katters lika värde och rätt till ett gott liv. Det innebär bl a att Stockholms Katthem har en no-kill-policy vilket innebär att vi aldrig avlivar katter för att de är skygga eller för dyra att vårda. Hos oss får varje katt chansen att visa sitt rätta jag i sin egen takt.


Vår inställning framgår också tydligt av våra stadgar. Endast svårt sjuka eller skadade katter får somna in, och då i samråd med veterinär.


Den Gröna tassen är SVEKATTs etiska märkning och får bara användas av medlemsorganisationer. Symbolen visar att föreningen arbetar efter SVEKATTs etiska policy.


Hjärtligt tack för ditt stöd!

Att adoptera katt från oss

Vill du bli volontär på Katthemmet?

Öppettider

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen