Meny

Ainsley

Har åkt hem6 årHonkatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Alice 6.


AINSLEY är en svart honkatt född ca 2017.


Hon kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Atiba från ett vanvårdshem. 


Akuthemmet berättar

Ainsley har gjort stora framsteg hos mig. Från att ha gömt sig under sängen och endast kommit ut på natten för mat och toalettbesök, så är hon nu en nyfiken och lekfull katt. I början ville hon gärna vara nära en, men skyddad, t.ex under ett soffbord. När hon blivit mer bekväm så börjar hon lägga sig mitt på mattan framför soffan eller tvn. 

Hon följer gärna med om man går till ett annat rum, men är snabb att springa under soffan om man gör någon snabb rörelse eller närmar sig för snabbt. En stund senare kommer hon fram och nosar på händer och fötter, och klappar snällt med tassen som en gest att det är lekdags. Ainsley älskar vippan och de olika lekbollarna. 

Jag tror inte Ainsley har blivit klappad någon gång och förstår inte riktigt vad det innebär, hon blir rädd och springer iväg om man försöker, men precis som med lek tror jag det är något hon kan lära sig vad det betyder och kan komma att älska om man ger den tid och kärlek hon behöver.


Ainsley och Alice har bott på samma avdelning ett tag och har fattat tycke för varandra. De umgås gärna, buffar på varandra och pratar kuttrandes. Därför ska de flytta till samma, lugna hem.


Kompisarna flyttade till sitt nya hem 2023-01-22. 

Ainsly (3)_red Ainsly (4)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen