Meny

Alfy

Har åkt hem1 årHankatt

ALFY är en svart/vit hankatt född ca juni 2022. 


Han kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Florrie och Wiggo efter att de levt hemlösa tillsammans med många andra katter i en koloni i Lokstallarna i Malmö.

Han fick ett nytt hem i juli 2023, men den nya kattkompisen hade inte samma energi och bus i sig som Alfy hade, vilket gjorde att dom inte gick ihop. Därför kom han tillbaka till oss i augusti 2023.


Fd matte berättar

Alfy är en katt som fortfarande är vaksam på människor, speciellt när man går mot honom eller om man kommer för nära med händerna. Men tog man det lugnt så fick man sitta bredvid när han åt och ibland åt han till och med ur händerna på oss. Han älskar och finner stor trygghet i andra katter.  
Han är en katt som är extremt matmotiverad och älskar att leka, speciellt med laserpekaren. Han pratar mycket och är väldigt nyfiken och vill vara med och kolla på avstånd vad man håller på med.  


Han behöver få komma till ett tålmodigt hem där han får sällskap av en snäll och energifylld kattkompis som han visa honom vägen här i livet. Kattkompisen ska vara lekfull och ha bra med energi.


Alfy flyttade till sitt nya hem tillsammans med Åskan2023-10-20. 

Alfy (4)_red Alfy (3)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen