Meny

Anica

Bokningsbar4 årHonkatt

ANICA är en gråtigré honkatt född ca 2017. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Atiba från ett vanvårdshem.


Fd akutmatte berättar

Under de första 1.5 månaderna gömde sig Anica under sängen om dagarna och kom ut för att äta under nätterna. Hon började sedan våga sig ut under kvällar men sprang och gömde sig om vi rörde på oss. 
Efter två månader började hon leka, först på egen hand men sedan med oss, och favoritleksaken blev en fjädervippa. Men även saker som inte är leksaker blev favoritleksaker; AirPods, öronproppar, smycken och så vidare. 
Anica har mycket energi och springer och hoppar runt. Hon vill umgås och vara nära men inte bli klappad riktigt än. Hon ligger gärna bredvid i soffan men ryggar tillbaka om man sträcker ut handen. 
Hon är väldigt nyfiken och följer gärna efter oss för att se vad vi pysslar med. Händer det något oväntat som ger ifrån sig ljud kan hon fortfarande bli rädd och springa och gömma sig en kort stund.

Anica är en liten och söt katt med stor personlighet och är väldigt underhållande att bara sitta och titta på när hon busar runt. Hon behöver komma till ett lugnt hem som har tålamod och respekterar hennes gränser och där det finns en social och lekfull kattkompis. Jag är helt säker på att hon kommer bli en alldeles underbar kompis när hon fått komma ut ur sitt skal.


Vill du erbjuda Anica ett kattvant, kärleksfullt hem? Boka en tid för besök på Katthemmet.

Hur bokar jag en katt?
Anica3_red Anica6_red Anica7_red Anica (3)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen