Meny

Aravind

Har åkt hem4 årHankatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Aziz.


ARAVIND är en gråtabby, semilånghårig hankatt född ca 2018. Han kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Aziz från ett vanvårdshem. 


Fd akutmatte berättar

Det var en mycket försiktig katt som kom till mig tillsammans med sin kompis Aziz. De tillbringade första dygnet tätt ihoptryckta i kattlådan innan de upptäckte soffan man kunde gömma sig under. 

Där satt Aravind tills han upptäckte en hylla över fönstret där han på behörigt och säkert avstånd kunde betrakta vad som hände. Kom jag för nära blev jag åthutad med rejäla fräs. Efter två veckor tyckte han tillvaron blev lite begränsad och började försiktigt smyga runt men var alltid beredd att retirera in under soffan. Efter ytterligare någon vecka vågade han börja leka med en liten råtta som jag hade på ett långt spö. 

Sakta men säkert började han känna sig tryggare och våga lägga sig i närheten av mig och vid något tillfälle försiktigt nosa på min fot. Vi närmade oss varandra och jag kunde börja klappa honom försiktigt vid matskålen. Nu är Aravind en riktig gosig och mysig katt som till och med vågar hoppa upp en stund i knät. På morgonen har han kommit in och jamat högljutt för frukost och har det inte hjälpt, har han dragit i täcket och försökt bita mig i tårna. Han tycker också om att bli borstad och kammad kortare stunder och det behövs för han har en fantastisk fluffig päls och inte minst en underbar plymsvans.


Killarna flyttade till sitt nya hem 2022-08-21. 

Aravind (5)_red Arawind0 Aravind (1)_red Aravind_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen