Meny

Ärna

Har åkt hem3 årHonkatt

ÄRNA är en svart/vit honkatt född ca 2017. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med sina ungar Älma, Älvin och Älmer efter att ha levt hemlös i Älvsjö.


Det märks att Ärna har levt ett hårt liv i hemlöshet då hon är osäker och blyg kring människor. I sitt akuthem gjorde hon fina framsteg och vågade sig fram mer och mer från sina gömställen. Hennes nya hem måste ha gott om tålamod så Ärna får den tid hon behöver för att bli trygg och mer självsäker.


Fd akutmatte berättar

Ärna är, än så länge, en väldigt blyg och försiktig tjej. Reagerar mycket på ljud och hastiga rörelser, även från tvn. Samtidigt kunde vi se att det finns en nyfiken kisse i henne. Hon sträckte ofta på huvudet för att på säkert avstånd bättre kunna se vad vi höll på med. När vi låg i sängen kände hon sig mer vågad och sprang runt i rummet och upp på bordet. På nätterna hände det att hon gav ifrån sig små försynta jamande under tiden hon utforskade rummet. Det var väldigt gulligt och vi undrade ofta vem hon pratade med.


Hon älskar mat. Det var kul att se att hon trotsade många rädslor när det kom till frukost, middag och godis. Då kunde hon gå ut och äta även om vi bara var några meter ifrån, så länge vi sysslade med något annat och inte närmade oss. 


Ärna åkte hem 210119.

Ärna_red Ärna (7)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen