Meny

Buna

Har åkt hem7 årHonkatt

OBS! Denna katt placeras som "pensionär".


BUNA är en svart/vit honkatt född ca 2016. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Pepa efter att de fötts och levt hemlösa i Upplands bro. Buna fick ett hem i juni 2023 men kom tillbaka då hon inte gick ihop med hemmets katt.


Fd akutmatte berättar

Buna är en väldigt försiktig dam. Hon har gått från att ligga under soffan eller sängen till att vara framme när jag är hemma på kvällarna. Då placerar hon sig under soffbordet eller i en fåtölj en bit bort. Men så fort mina fötter nuddar vid golvet, så springer hon helst iväg och gömmer sig. Hon älskar att leka, med allt från ihopknölade pappersbitar till bollar och möss. 


Buna behöver få komma till ett lugnt hem som förstår att hennes tid som hemlös har satt sina spår och som är villig att jobba aktivt med henne för att få henne tryggare. Hon behöver vara ensamkatt då hon visade i sitt förra hem att hon inte gillade andra katter.


Hon bär på en gen som gör att hon eventuellt kommer att utveckla grönstarr. Det gör att vi har valt att ta ett för-evigt-ansvar för henne genom pensionera i stället för att adoptera ut henne. Om man tar hand om en pensionär från Katthemmet innebär det att man har katten som sin egen, och att den får bo där resten av sitt liv, Katthemmet är dock kattens officiella ägare. 

Hemmet står för mat och sand men Katthemmet står för försäkring, medicin och veterinärkostnader som rör ögonen. Katthemmet finns hela tiden i bakgrunden och ger råd och stöd vid behov.


Buna åkte till sitt nya hem 231212

Buna (3)_red Buna (1)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen