Meny

Calum

Har åkt hem2 årHankatt

CALUM är en svart hankatt född ca 2019.


Han kom till Katthemmet via Musses vänner i Uppsala efter att han gick in genom en kattlucka till en finmekanisk verkstad utanför Östervåla i jakt på mat.


Fd akuthusse berättar

Till en början var Calum en blyg katt som spenderade den första tiden under sängen och visade sig enbart under natten när jag sov. Calum bemötte mig med mycket fräsande och markerande tassar när jag försökte närma mig. Efter ett par veckor med detta så började så småningom en annan katt visa sig. Calum började äta under kvällarna när jag befann mig i samma rum på ett lagom avstånd. Under nätterna pratade han en hel del och lekte även med olika bollar. Den sista tiden har Calum vågat äta när jag suttit alldeles intill. Lekt en hel del med mig och låter mig stryka honom med vippan. Han låter mig även ibland klappa försiktigt med handen men markerar med tassen när det blir för läskigt.


Calum har kommit en bra bit på vägen mot att bli en trygg och social katt men han har en bit kvar. Han söker nu hemmet som förstår att man måste ha tålamod och tid för honom. När han hamnar i rätt hem kommer den nyfikna och goa Calum våga sig fram mer och mer. Eventuellt skulle han må bra av att bo med en snäll kattkompis, barn är dock ingen bra idé.


Calum flyttade till sitt nya hem 2022-01-29. 

Calum (7)_red Calum (5)_red Calum (5)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen