Meny

Carice

Har åkt hem6 årHonkatt

CARICE är enhonkatt, svartsköldpadd, född ca 2014.


Hon kom till Katthemmet efter att ha gått hemlösa i södra Sverige.


Fd akutmatte berättar
Carice är en väldigt nyfiken men försiktig tjej. När jag först flyttade in hos mig vågade hon inte närma sig, men med lite tid och mat vågade hon dey tillslut.

Allt eftersom har hon vågat mer och mer men vissa saker är fortfarande lite läskiga. Hon har alltid velat haft koll på vad som händer, och ligger gärna på sin matta några meter ifrån för att kika på en. 


Redan innan jag fick närma mig och klappa så stod hon ett par meter ifrån och spann, men rädslan var lite för stor. Jag tror dock att med tiden kommer hon snart vilja ligga i ens famn konstant och det kommer nog bli svårt att bli av med henne då. Hon älskar att bli pussad i pannan och gnuggar gärna hennes ansikte mot mitt. Hon gillar även att gnugga sig mot benen vid exempelvis matlagning och ligger gärna i soffan och sover när jag inte är hemma. Sista veckorna hos mig har hon även blivit bekväm nog att hoppa upp i min säng, men har inte vågat stanna kvar länge. Jag skulle tro att hon kommer trivas bäst i ett lugnt hem och förmodligen därför inte i en barnfamilj. 


Carice ska vara ensamkatt i sitt nya hem. Det fick bli en tur till tandveterinären då Carice har tandlossning och FORL. Så framtida ägare får be veterinären kika på tänderna vid de årliga vaccinationerna. 


Carice åkte hem 200307

Carice (6)_red Carice (8)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen