Meny

Cherie

Bokningsbar6 årHonkatt

CHERIE är en rödtabby honkatt född ca 2014. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med flera andra katter (bland andra Carita, Cenita, Ceder och Carro) efter att de levt hemlösa på ett industriområde i Stenungsund.


Fd akutmatte berättar

Cherie är en mycket försiktig katt och kommer att behöva lång tid för att börja lita på sina människor. Vi tror att hon behöver ett lugnt och barnfritt hem, där hon får den tid och det utrymme hon behöver för att bli en trygg katt. Hon verkar uppskatta sällskap av andra katter, så kanske vill hon ha en trygg kattkompis i sitt nya hem. Hon har haft sitt gömställe under sängen, och hållit till där hela dagarna, och kommit fram först efter vi har gått och lagt oss. Först tog det ett par timmar innan hon kom fram, men under de sista veckorna hon bodde hos oss började hon komma fram direkt efter vi lagt oss, och ett par gånger till och med innan vi lagt oss.


När Cheries rumskompisar åkte hem blev hon märkbart stressad och ledsen. Hon fick därför flytta till vår skyggisavdelning där hon får umgås med andra katter, hon skulle förmodligen må bra av att ha en trygg kattkompis.


Vill du erbjuda Cherie ett permanent hem? Kom och besök oss.

Hur bokar jag en katt?
Cherie (8)_red Cherie (6)_red Cherie (4)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen