Meny

Cissian

Bokad8 årHonkatt

CISSAN är en gråtigré och vit honkatt född ca 2014. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med sina ungar Sookie, Shania och Terry efter att de alla levt hemlösa i Trolleholm i Skåne.


När Cissian först kom till oss var hon rädd för oss människor och man märkte tydligt att hennes tid i hemlöshet hade satt sina psykiska spår. Under tid i akuthem har hon blivit mer och mer avslappnad. Idag kommer hon gärna fram och umgås, men helst på lite avstånd än så länge. Hon gillar att vara ute på balkongen, busa med bollar och att sitta i fönstret och kika ut om kvällarna.


Hennes socialisering har blivit hämmad av att hon vid flertalet tillfällen behövt åka till veterinären. Dels då hennes högra öga varit med om ett trauma som gjort att trycket i ögat ökat. Vi valde att ta bort det skadade ögat. Utöver det har hon TR som är åtgärdat. Veterinären rekommenderar att man kikar på tänderna vid de årliga vaccinationerna. Risk finns att fler tänder behöver dras senare i livet. 

Hon verkar dessutom ha ont i ryggen och får därför smärtstillande dagligen. När hon får det mår Cissan betydligt bättre och leker och härjar runt. 

Sist men inte minst så har hon en tendens att bli hård i magen. Hon äter därför ett specialtorrfoder som gör att magen fungerar som den ska. 


I sitt nya hem vill Cissian få sällskap av en tålmodig och lugn människa. Hon vill även ha sällskap av en snäll och trygg kattkompis.


Vill du erbjuda henne det hemmet? Boka en tid för besök på Katthemmet.

Cissian (2)_red Cissian_red Cissian (9)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen