Meny

Darnina

Ej bokninsgbar6 årHonkatt

DARNINA är en svartsköldpaddstigrè honkatt född ca 2017.


Kom till Katthemmet från efter att ha levt hemlös på en soptipp.


Fd akuthusse berättar: 

Darnina är en försiktig och tystlåten katt som har börjat bli mer bekväm runt människor. Att komma fram nära görs på hennes villkor men hon gör så ofta för att be om godis eller påminna om mattider. Hon har börjat bli ok med en begränsad mängd, försiktig beröring i samband med godis. Annars gillar hon att mysa vid fönster, på soffan eller i solstrålar. Leka föredrar hon att göra själv och helst med konstiga saker hon hittar snarare än bollar och leksaksmöss.


Darnina behöver komma till ett tålmodigt hem, utan barn där hon kan få bo som ensamkatt, där hemmet fortsätter arbeta med henne på samma sett som akuthemmet gjorde. Sakta kommer man få bygga hennes förtroende för att så småningom få en trygg och social familjemedlem. 


När hon kom till oss var hon drabbat av både tandlossning och tandsjukdomen TR. Darnina är idag tandlös, men det är inget som stör henne.


Då det tog så lång tid för Darnina att hitta ett permanent hem har hon fått åka tillbaka till sitt akuthem där vi avvaktar lite innan vi gör henne bokningsbar igen.

Darnina (9)_red Darnina (4)_red Darnina (2)_red Darnina1_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen