Meny

Diandra

Bokningsbar8 årHonkatt

DIANDRA är en svart honkatt född ca 2012. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Dilton från en gård utanför Västerås där katterna hade blivit på tok för många och inte alls mådde bra. Hon fick ett hem i februari 2019 men kom tillbaka till oss i september 2020 då familjen skulle få tillökning och var orolig för hur Diandra skulle ta det.


Fd matte berättar

Diandra är väldigt försiktig och håller avstånd till människor men är samtidigt väldigt nyfiken. Hon gjorde så många framsteg hos oss och vi tror att hon kan bli en trygg katt, men att hon behöver gott om tid. 
Varje gång vi gick in till köket så följde hon efter oss och tyckte det var väldigt roligt när vi kastade godis eller torrmat som hon fick springa efter och "jaga". 
Hon älskade att sitta ute på vår inglasade balkong, när vi öppnade dörren brukade hon springa dit direkt och kunde sitta där nästan hela dagen och titta ut eller sova.
Hon kunde närma sig oss ibland, om det var på hennes egna villkor. Hon gillade inte snabba rörelser, dammsugaren, eller när någon kom på besök. Då försvann hon snabbt till sitt gömställe bakom soffan eller TVn. 
Vi tror därför att hon skulle trivas i ett lugnt hem, med någon som har erfarenhet av lite skyggare katter. Samt att det eventuellt skulle vara bra för henne att ha en trygg kattkompis så att hon kan lära att människor inte är så farliga.


Diandra har varit en sväng hos tandveterinären och där drogs det en hel del tänder. Hon har både tandlossning och TR/FORL. Veterinären rekommenderar att man kikar på tänderna vid de årliga vaccinationerna. Eventuellt kommer fler tänder behöva dras senare.


Vill du erbjuda Diandra ett kärleksfullt hem? Boka en tid för besök på Katthemmet.

Hur bokar jag en katt?
Diandra (9)_red Diandra (5)_red Diandra (8)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen