Meny

Doctor Robert

Har åkt hem14 årHankatt

DOCTOR ROBERT är en bruntigré och vit hankatt född ca 2008. 

 

Han kom till Katthemmet via Nackapolisen från ett misärhem i Tyresö tillsammans med 30 andra katter, bland annat Rain, Sun King och Taxman. Han fick ett hem i maj 2011 men kom tillbaka till oss hösten 2016 då ägarna inte upplevde att han trivdes.


När han kom till oss saknade han redan en tass och hans svans är halv, troligen på grund av någon olycka. Se filmsnutt här och här


Fd akutmatte berättar: 

Dr Robert är en blyg herre som inte riktigt förstår att det är mysigt att kela än. Han är mycket nyfiken och ständigt närvarande på armslängds avstånd och är intresserad av det jag för tillfället sysslar med. Han kommer även fram och visar upp sig för gäster men håller sig på säkert avstånd.  
Eftersom Robert saknar en baktass har han inte klättrat på hyllor eller hoppat upp på höga byråar. Hos mig var hans bästa utsiktsplats på köksbordet. Han kom lätt upp via en stol men han gav sig inte ut upp på fönsterbrädan. Hans absoluta favoritplats var i ett kartonglock på just köksbordet och det var hans sovplats och klösbräda. Där satt han stabilt och vässade klorna. Klöspelare blir för instabilt för honom med en baktass, så den använde han inte. 
Han är försiktig men med tålamod så vågade han äta mat framför mig. Vi satt båda två på golvet på morgonen. Han käkade kattmat och jag drack kaffe. Då kunde jag vila min hand mot hans skuldra men det tog ett tag att komma dit.  Han är en pratsam kisse som genast efter att ringklockan ringer på morgonen talar om att vi ska äta frukost. Så han är ett jättebra snooze alarm. 

Robban flyttade till sitt nya hem 2017-12-09 och fick fd katthemsgästen Jarmo som kompis.Doktor Robert_red Doktor Robert (2)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen