Meny

Emerich

Har åkt hem4 årHankatt

EMERICH är en svart hankatt född ca 2019. 


Han kom till Katthemmet efter att ha gått hemlös utanför Enköping. 


Akutmatte berättar

Emerich är en jättefin helsvart katt som kom till mig i början av januari. Första veckorna satt han under en säng men sedan dess har det hänt så mycket. Han är nu en social katt som visar att han vill vara nära och han tar kontakt och pratar mycket med mig. Även när jag har gäster hemma så kommer han fram och vill vara med. Ännu har jag dock inte kunnat klappa honom. Han gillar inte händer som kommer nära, men han lägger sig ofta nära mig i soffan och om jag lägger några godisbitar i mitt knä så kliver han raskt upp med alla fyra tassarna och mumsar i sig godbitarna. Han vågar också ta godispinnar från min hand.  

 

Han är väldigt lekfull och uppskattar när jag leker med honom, men leker också mycket själv med bollar och annat. Jag tror att han behöver ett hem utan småbarn och där det finns någon som har tid att ge honom mycket uppmärksamhet och lek. 


På Katthemmet har han visat intresse för de andra katterna så eventuellt vill han ha sällskap av en snäll och lekfull kattkompis.


Emerich hade en avslagen hörntand när han kom till oss så det fick bli en tur till tandveterinär. Väl där visade det sig att han har anlag för TR. Munnen är klar för nu men risk finns att han kommer behöva dra några tänder till senare i livet. 


Emerich flyttade till sitt nya hem 2023-08-06. 

Emerich (5)_red Emerich (3)_red Emerich (1)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen