Meny

Flora 2

Har åkt hem16 årHonkatt

FLORA 2 är en honkatt i svartsköldpadd och vitt född 2007. Hon kom till Katthemmet för omplacering då husse inte kunde ha kvar henne.

 

Innan hon kom till Katthemmet första gången var hon i akuthem och  akutmatte skrev:
Flora är väldigt social ,nyfiken och bestämd tjej. Hon vill vara med jämt, sov i sängen redan första natten, går upp med en på morgonen, kommer gärna och lägger sig i knäet en liten stund och spinner högt. Även nya besökare uppskattas. Hon är inte rädd för mycket, kan till och med hjälpa till att dammsuga om hon känner för det.

 

Flora fick ett hem i november 2011 men kom tillbaka i januari 2012 då hon inte trivdes i det nya hemmet och visade sitt missnöje genom att använda både tänder och klor.

 

Flora behöver ett lugnt hem där hon får massor med uppmärksamhet varje dag, det kräver hon. Får hon inte uppmärksamhet när hon vill och det på studs så kan det hända att det kommer en ilsken tass och klappar till. Hon tycker inte om att bli lämnad ensam. Hon vill dock inte dela sina människor med andra katter utan vill vara ensamkatt i det nya hemmet.

 

Flora är mycket bestämd och temperamentsfull samtidigt som hon är helt förtjusande när hon är på det humöret. Kastar sig upp i knät och spinner men vill själv bestämma när det är slut på kelandet. Fler bilder på Flora finns i bloggen här. Hon är också ganska glad i mat -- se HÄR :-)

 

Flora åkte till hem nr 2 120925.

 

Flora Flora3 Flora4 Flora

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen