Meny

Frederic

Har åkt hem14 årHankatt

FREDERIC är en grå/vit hankatt född ca september 2009.


Han är utefödd från Husby och fångades in i maj 2010 med mamma Abi och syskonen Chopin, Stickan och Tesla. 


Frederic fick ett hem i slutet av februari 2011 men kom tillbaka en månad senare då hemmets tidigare katt inte uppskattade hans sällskap. Han fick ett nytt hem i november 2011 men var tillbaka igen i februari 2012 då den andra katten i nya hemmet gick bort och ägaren ville inte ha kvar Frederic. Han fick ett tredje hem i augusti 2012 men kom tillbaka till oss ännu en gång i mars 2020 då familjen skulle flytta utomlands.

 

Akutmatte berättar:
Frederic är en riktig gosig kisse. Han är väldigt kelig, dock på sina villkor. Han kommer gärna upp i knät och låter sig nöjt klias. Han uppskattar också en daglig borstning och får han inte den påpekar han det högljutt. Det är en väldigt kommunikativ herre som har det mest fascinerade ljudregister jag hört från en katt. Med Frederic i hemmet har man ett mycket trevligt sällskap.


Frederic har både tandlossning och FORL. Tänderna är klara för nu men framtida ägare får be veterinären kika på de resterande tänderna vid de årliga vaccinationerna. Eventuellt behöver fler tänder dras senare i livet men det är inte säkert.

 

Frederic åkte hem 200612.

Frederic0_red Frederic3_red Frederic1_red Frederic2_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen