Meny

Gudröd

Bokad3 årHankatt

GUDRÖD är en svart hankatt född ca 2018.


Han kom till Katthemmet tillsammans med flera andra katter, bland andra Borghild och Grim, från ett dödsbo i Sala via Länsstyrelsen i Västmanland.


Fd akutmatte berättar

De första två månaderna gömde sig Gudröd mestadels bakom soffan. När det blev mörkt och lugnt sprang han fram och åt. Redan från början lekte han massor under nätterna och efter de första två månaderna började det bli intressant att leka med mig också. Han älskar bollar och egentligen alla leksaker, och kattmynta gör honom lite smått galen.

De sista veckorna har han gjort små framsteg hela tiden. Han är väldigt nyfiken och vill vara med. Han ligger gärna i soffan på lite avstånd. Han lockas ganska enkelt av mat, och då kan jag ibland även klappa honom, han har dock inte förstått varför jag gör det ännu. 
Sista veckan hos mig kom han närmare och under korta stunder kunde han lägga sig tätt intill mig. Gudröd fräser en del och visar sitt missnöje med tassar och klor fortfarande, dock mycket mindre klor sista tiden. Med de framsteg jag sett sista veckorna så tror jag att han kommer bli en glad, gosig och social katt om han får tillräckligt med tid.


Gudröd vill komma till ett kattvant hem som förstår att det kommer ta lite tid för honom innan han landar och blir trygg. Han vill ha sällskap av en snäll och trygg kattkompis.


Vill du erbjuda Gudröd ett för-alltid-hem? Boka en tid för besök på Katthemmet.

Gudröd (6)_red Gudröd (7)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen