Meny

Hamal

Har somnat in8 årHankatt

HAMAL är en svartsmoke och vit hankatt född ca 2015.


Han kom till Katthemmet tillsammans med många andra katter, bland andra Lanlord, Navi och Cetus, från ett stall i Vagnhärad där de förökat sig okontrollerat och inte tagits om hand.


Akuthemmet berättar

Hamal var väldigt skygg när han kom till mig i början och låg under min tv-bänk och gömde sig. Han vågade aldrig vara framme när jag var hemma, men började sakta men säkert bli mer trygg. Först vågade han endast komma fram och äta när jag var hemma och sen direkt under min tv-bänk igen. Dock vände det sen och han började komma fram mer och mer och var framme längre stunder för att strosa runt i lägenheten. Han brukade till och med lägga sig på min vardagsrumsmatta medan jag låg i soffan, det ser jag som ett stort framsteg. När han tror att jag sover hör man honom leka och busa runt i lägenheten. Han är fortfarande rätt blyg men otroligt snäll, och jag har inte fått komma så pass när honom för att klappa. 

I rätt hem tror jag att Hamal kommer bli helt trygg.


Nu söker han ett lugnt hem där han får fortsätta bo med Mirzam, det har visat sig att de är mycket goda vänner.


Hamals högra öga har undersökts av en veterinär som konstaterade att det är ett avläkt trauma, som idag inte besvärar honom. Så länge det inte rinner eller är irriterat behöver man inte gå vidare med det.


Hamal gick tyvärr bort 230101 då han hastigt blev sjuk. Sov gott, älskade kille. 

Hamal (3)_red Hamal (1)_red Hamal_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen