Meny

Ingel

Har åkt hem3 årHonkatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Inessa.


INGEL är en bruntigré/spotted honkatt född ca 2020. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Inessa, Istar och Istvan efter att de levt hemlösa i en kattkoloni i Skåne.


Akutmatte berättar

Ingel och Inessa är två kompisar som har gjort snabba framsteg sedan de fick komma från katthemmet till ett akuthem. Det finns fortfarande en del skyggis kvar i dem, men de har blivit glada och nyfikna katter som tycker om vara i närheten och att bli klappade! De gör nya framsteg hela tiden och i den här takten tror jag verkligen att de snart kan bli riktigt trygga och sociala. De är som mest sociala när det är dags för mat, då springer de glatt med mig till köket medan de stryker sig mot varandra och piper. Ingel kombinerar gärna matdags med lite gos med mig. De leker mycket själva och med varandra i full fart. Jag är inte lika rolig att leka med än så länge. När blir för mycket ljud och rörelse springer de och gömmer sig, men när det blir lugnt är de snabbt framme igen.

Ingel är den mest sociala. När jag kommer hem är det hon som är först framme och tittar vid dörren och när jag kommer ut från badrummet sitter hon ofta och väntar utanför. När jag håller fram en hand brukar hon komma och stryka sig mot mig och då är det dags för gos! Då älskar hon att bli kliad och klappad på både huvudet och kroppen! Ingel kommunicerar fortfarande ibland genom att fräsa både när hon är glad och osäker men hon är alltid snäll ändå. 


Dom söker ett lugnt hem utan barn där dom får sällskap av tålmodiga och förstående människor.


Ingel har en känslig mage och äter därför skonkost. Detta kommer hon behöva fortsätta med åtminstone ett tag i nya hemmet.


Ingel & Inessa åkte hem 231106.

Ingel1_red Ingel2_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen