Meny

Isokrates

Har åkt hem1 årHankatt

ISOKRATES är en svart hankatt född september 2018. Han kom till Katthemmet tillsammans med flera andra katter från en verkstad utanför Enköping där katterna blivit många och levde hemlösa. 


Fd akutmatte berättar

Isokrates var till en början en avvaktande katt som gömde sig under soffan och satt kvar där i ett par veckor men han har utvecklats till en riktigt charmig katt som uppmärksamt följer en vart man än går. 

Isse är en matglad katt som är mycket nyfiken på att smaka på allt han ser så det gäller att gömma undan maten man har hemma.


Han har dessutom en stor aptit för leksaksmöss, och springer gärna och sparkar om kring dem i hela lägenheten själv och leker. När han är färdig med det kommer han gärna fram till en i soffan och gosar, helst bredvid, men han kan också krypa upp i knät ibland. Han är mycket respektfull på morgnarna, och väcker aldrig oss, utan väntar tills han ser att vi är vakna och kommer då fram och hoppar upp i sängen för en stunds klappande och kliande. Lika sällskaplig är han när man kommer hem efter att ha varit ute, springer fram till dörren redan när han hör att någon är ute i trapphuset. 


Isokrates måste ha en snäll kattkompis i sitt nya hem.


Isokrates flyttade till sitt nya hem 2019-11-10. 

Isokrates_red Isokrates (4)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen