Meny

Izzy

Har åkt hem4 årHonkatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Eldrida.


IZZY är en semilånghårig, bruntigré honkatt född ca 2015. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med sina ungar Ibsen och Iselin efter att de levt hemlösa i en verkstad utanför Enköping tillsammans med många andra katter.


Fd akutmatte berättar

När Izzy kom till mig första gången var det tillsammans med sina 2 små kattungar och hon var då märkbart stressad. Hon var en hängiven mamma till sina ungar men väl de vuxit till sig, blivit mer självständiga och inte sökte henne på samma sätt så började jag se andra sidor hos Izzy: en lekfullhet, tillgivenhet och nyfikenhet. 

Under tiden jag haft Izzy och Eldrida boendes hos mig har den sidan framkommit än mer- främst är Izzy väldigt lekfull. Genom lek har det gått att komma henne allt närmre. Varje kväll ska favoritleksaken få sig en omgång och vissa kvällar är hon nästan outtröttlig. På morgonen syns Izzy och Eldrida "dansa" sin glada "snart-är-det-frukost-dans" då de slingrar svansarna runt varann och jamar glatt. Det är en så rar morgonhälsning och ett bra tillfälle att smyga till sig en klapp över Izzys rygg och yviga svans. Jag är övertygad om att Izzy med tiden kommer att kunna bli en gosig och social katt när väl hon byggt tillit till "sina människor". 


Izzy flyttade till sitt nya hem tillsammans med Eldrida 200318.

Izzy (9)_red Izzy (3)_red Izzy (4)_red IzzyEldrida

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen