Meny

Kiki

Bokningsbar2 årHankatt

OBS! Denna katt behöver tillgång till en trygg utemiljö att vistas i.


KIKI är en bruntabby hankatt född i maj 2022. 


Han kom till Katthemmet via Södra djursjukhuset då han fick urinstopp och ägarna inte hade råd med vården. 


Akutmatte berättar

Kiki är en social och gladlynt liten kattkille som charmar alla som träffar honom. Han vill gärna vara med överallt här hemma, tar livet med en klackspark trots allt han varit med om och anpassar sig lätt nya situationer om man ger honom rätt förutsättningar. 


I fina, unga, Kiki får man mycket energi i nätt (och oerhört snygg) förpackning. Sannolikt har Kiki varit utekatt i sitt tidigare hem, vilket märks på att han har rejält behov för både fysisk och mental stimulans för att må bra. Kiki uppskattar lek med vippor som efterliknar jakt, att rusa efter kastade torrfoderbitar och diverse matpussel där han får gräva och jobba för belöningen. Han uppskattar även klickerträning som mental gympa, och spinner under träningsstunderna. Kiki är både intelligent och matmotiverad, vilket gör honom lättlärd och han kan redan en del olika tricks. Man behöver variera leksakerna för att hålla det spännande för denna smarta katt. När han inte leker eller sover i sin favoritfåtölj, så är hans favoritsyssla att sitta i fönsterbrädan eller på den innätade balkongen och spana på fåglar, smådjur och grannar, som en riktig italiensk nonna. 


Kiki är snäll och tillgiven, men ingen knäkatt. Han uppskattar frikostigt med gos och kan även tycka det är mysigt att bli buren, men då han har stor integritet måste det ske på hans villkor - annars kan han nafsas. Han är framförallt gosig på morgonen och buffas intensivt när det vankas mat eller godis, men uppskattar en puss på pannan nästan alltid - han sträcker då sitt lilla huvud upp för att möta dig halvvägs. När Kiki är riktigt hungrig på morgonen, och tycker du är seg med serveringen, så kommunicerar han det genom att bita i saker omkring sig, så man får absolut ställa giftiga växter och annat farligt / känsligt utom räckhåll. 


Han har inga problem med att kissa nu och vi söker ett permanet hem till Kiki. Vi vill dock att hemmet börjar som ett akuthem så vi får se att han fortsatt är problemfri efter flytten från hans nuvarande akuthem. 


Han söker ett hem där han får tillgång till trygg utevistelse, där han får vara ensamkatt och bo utan småbarn. 


Vill du erbjuda Kiki ett hem? Boka en tid för besök på Katthemmet. 

Hur bokar jag en katt?
Kiki (5)_red Kiki (6)_red Kiki (3)_red Kiki7_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen