Meny

Lilleman 3

Ej bokningsbar8 årHankatt

LILLEMAN 3 är en grå hankatt född ca 2012.


Han kom till Katthemmet tillsammans med bland andra Molly 9 efter att deras matte inte längre hade möjlighet att ta hand om dem.


Lilleman är en underbart snäll och gosig kille som verkligen blommat ut under sin tid hos oss. Till en början var han väldigt rädd men allteftersom han mådde bättre och gjorde sig hemmastadd visade han sitt rätta jag. Idag är han en försiktig general som håller ordning på Katthemmet. Han är nyfiken, gossjuk och pratglad på sitt lågmälda sätt.


I och med att Lilleman var överviktig när han kom till oss tog vi fullständiga blodprover och det visade att han har diabetes. Han behandlas i dag med insulin, morgon och kväll. Hans diabetes är envis och svår att få under kontroll så den personen som väljer att adoptera Lilleman måste ha erfarenhet av diabetes sedan tidigare. Hans nya hem ska också ha mycket tid för honom, han vill inte var hemma ensam alltför länge.


Vi jobbar med att försöka få Lillemans diabetes under kontroll men har inte lyckats än så Lilleman är inte bokningsbar just nu.

Lilleman1_red Lilleman Lilleman (9)_red Lilleman (5)_red1

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen