Meny

MacAllister

Har åkt hem7 årHankatt

OBS! Ska flytta tillsammans med Hamish.


MACALLISTER är en creme hankatt född ca 2014.


Han kom till Katthemmet för omplacering tillsammans flera andra katter från ett vanvårdshem i Sala tack vare vårt samarbete med myndigheterna i Västmanland. Han fick ett hem i januari 2019 men i oktober 2021 kom han tillbaka då ägaren flyttade till mindre bostad och var tvungen att jobba mer.


Hans fd akutmatte skriver:

När MacAllister kom till oss valde han att spendera den första tiden under sängen eller soffan. Vi tänkte att vi hade en liten spökkatt hemma, som vi bara visste om att vi hade för på morgonen var maten i skålen slut och det fanns oundvikliga spår i lådan. Men efter ett tag tog nyfikenheten överhanden och han vågade sig fram även när vi var hemma. 

Vi märkte snabbt att MacAllister hade ett stort leksug. Vi lekte så ofta vi fick och kunde, och det var så vi lärde känna honom. Favoritleken är att jaga valfritt objekt som är fäst vid ett snöre eller att jaga en boll.  Även matlusten bli större än osäkerheten för MacAllister och det är just vid matning som vi har kunnat komma honom som allra närmast.
 
Den sista tiden var han så pass modig och social att han kom och hängde med oss i samma rum om kvällarna bara av den anledningen att få vara nära. Vid läggdags kunde han också på bra dagar komma och hälsa på i sängen så länge man inte rörde sig för mycket och hålla sällskap några minuter. Vissa nätter sov han bredvid hela natten.


MacAllister har blivit god vän med Hamish här på Katthemmet så de söker ett gemensamt hem.


MacAllister åkte hem tillsammans med Hamish 220201.

MacAllister (10)_red MacAllister (9)_red MacAllister (7)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen