Meny

Marcella

Har åkt hem3 årHonkatt

MARCELLA är en gråsköldpadda honkatt född ca 2016. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med flera andra katter från ett vanvårdshem i Sala. Hon fick ett hem i mars 2019 men kom tillbaka till oss i november 2019 då familjen inte förstod hur det är att adoptera en skyggare katt.


Fd akuthusse berättar

Marcella är en helt fantastisk katt. När hon först kom hem till oss var hon rädd för människor och önskade mest att hålla sig undan. Med tid, tålamod, kärlek och respekt så har Marcella gjort en sagolik resa. Hon verkar älska tre saker: Att följa efter sina människovänner, kolla ut ur fönstret på människor/andra djur och att leka. Det sistnämnda visar hon tydligt genom att leta upp dig, jama, springa till sin leksak, jama ytterligare en gång - och om du inte kommer till henne, så tar hon med leksaken till dina fötter och jamar igen. Marcella kan därför beskrivas som en väldigt aktiv katt, som eventuellt skulle uppskatta en lekfull kattkompis.


Vår upplevelse är att Marcella behöver ett hem som har förståelse för att klapp och gos kommer med tid, tålamod och lugn. När Marcella tillåts vara sig själv, så kommer också en mycket fin katt fram, som gärna söker sällskap och lek!


Marcella flyttade till sitt nya hem 2019-12-01

Marcella (8)_red Marcella (9)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen