Meny

Mauri

Har åkt hem4 årHankatt

MAURI är en svart/vit hankatt född ca 2018.


Han kom till Katthemmet efter att ha levt hemlös i Hässleholm.


Fd akutmatte berättar

Mauri är en riktig kelgris som knappt vill göra någonting annat än att mysa med sin familj. Efter korta stunder av lek med sina favoritleksaker så som studsbollen och vippan, vill han vila ut sig på hans favoritställe. Vilket är så nära husse och matte som man kan komma - på bröst eller i famnen. Mauri är inte särskilt motiverad av mat, utan vill mycket hellre ha uppmärksamhet av familjen.

Mauri kommunicerar ofta och gärna, och han har sitt eget unika sätt att prata. Han ifrån sig små grymtningar, istället för jamande. Bedårande, tycker vi.

När Mauri först kom till oss var han ganska blyg, och gömde sig helst under soffan, men sträcker man fram handen och klappar honom förstår han att man inte vill honom något ont, och då kommer han ut för mys.

Mauri söker ett hem som har möjligheten att överösa honom med kärlek, kontakt och uppmärksamhet. 


När Mauri kom till oss noterades det att han hade problem med inflammation i öronen. Det är nu under kontroll men han behöver få kortisondroppar i öronen en gång/vecka för hålla inflammationen i schack. Hans veterinär rekommenderar att en veterinär tittar i öronen i samband med de årliga vaccinationerna. 


Mauri åkte hem 221129.

Mauri (2)_red Mauri (6)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen