Meny

Moxie

Bokad3 årHonkatt

OBS! Ska adopteras tillsammans med Chenille


MOXIE är en svartsköldpaddstigré och vit honkatt född ca 2020.


Hon kom till Katthemmet tillsammans med Chenille från en liten koloni på Dalarö.


Fd akuthusse berättar:

Moxie och Chenille, två katter som kom in i mitt liv som skygga själar, har genomgått en resa fylld av förtroende och kärlek till varandra. När de först anlände till mitt hem, var deras värld begränsad till en trygg liten vrå där de betraktade världen med försiktiga ögon. Men med tiden och omsorg har de blomstrat till nyfikna varelser som har hittat sina platser och rutiner.

Det är en långsam process, fylld av små steg och tålamod. Först var det att låta dem utforska sitt nya utrymme i sin egen takt, att låta dem känna sig trygga och accepterade. Varje liten framsteg var en seger, en bekräftelse på den tillit de började bygga upp.

Med tiden har Moxie och Chenille blivit oskiljaktiga. De trivs i varandras sällskap, delar lekfulla ögonblick och mysiga stunder. Det är som om de talar ett eget språk av lek, förtroende och tillgivenhet till varandra.

Nu, när jag ser dem tillsammans, kan jag inte låta bli att le. Från de skygga katterna som först kom in genom min dörr har de utvecklats till självsäkra och kärleksfulla följeslagare. Moxie och Chenille har bevisat för mig den otroliga förmågan hos djur att läka och att skapa band som går långt bortom ord.


Vill du erbjuda kompisarna ett tryggt hem utan barn? Boka en tid för besök på Katthemmet.

Moxie (3)_red Moxie_red Moxie (4)_red MoxieChenille2_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen