Meny

Peli

Bokad9 årHonkatt

PELI är en svart/vit honkatt född ca 2011. 


Hon kom till Katthemmet för omplacering från ett vanvårdshem utanför Västerås tillsammans med flera andra katter, bland andra Carasynthia, Sash och Fennec.


Fd akutmatte berättar

Peli är en lätt och mysig katt och vägen till hennes hjärta är definitivt mat. Hon är också en busig katt som gör rivstarter så parketten rasslar, attackerar bollar och klösbrädor med stor entusiasm. Än så länge är det dock lite läskigt att leka med människor.

Hon har precis börjat lära sig att kel är ganska mysigt och kommer förmodligen att bli en riktig kelgris inom något halvår, bara hon får ta det lite i taget. 

Peli är en snäll och sällskaplig katt som gärna ligger framme vid soffan på fotpallen så länge det inte händer för mycket. Hon blir lite nervös vid besök men börjar bli modigare och kommer fram även när det kommer folk.


I och med att Peli är så lekfull så vill hon eventuellt har en snäll kattkompis att busa med i sitt nya hem.


Det har fått bli en vända till tandveterinären då Peli både har TR/FORL och tandlossning. Tänderna är klara för nu men hennes nya hem får be veterinären kika på tänderna vid de årliga vaccinationerna. Eventuellt behöver fler tänder dras senare i livet. 


Vill du erbjuda Peli ett lugnt hem utan småbarn hem?  Boka en tid för besök på Katthemmet.

Peli (1)_red Peli (2)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen