Meny

Pigall

Bokad5 årHonkatt

PIGALL är en gråtabby och vit honkatt född ca 2015.


Hon kom till Katthemmet med sina tre ungar Twist, Tulo och Tenor (som alla fått egna hem) från en familj i Skåne som inte längre ville veta av varken Pigall eller ungarna. Hon fick ett hem i juli 2020 men lyckades smita därifrån efter bara några veckor. I december 2020 lyckades vi få in henne igen och då bestämdes det att hon skulle flytta tillbaka till Katthemmet.


Fd akutmatte skriver:

Från att ha varit blyg och ständigt på sin vakt så utvecklades Pigall till en sällskapssjuk pratkvarn under tiden hos oss. Om det inte fanns mat framme så var klappar och kli under hakan bland det bästa som fanns enligt Pigall. Hon har behov av mycket lek för att inte bli understimulerad, men har trots det inte lekt mycket på egen hand utan favoriten har varit vippor att jaga och sätta tänderna i. Kom alltid springandes när alarmet gick på morgonen eller när någon kom hem från jobbet. Med lite tålamod kommer det fram en social katt.


Pigall vill komma till ett hem som har mycket tid och kärlek att ge henne och där hon får sällskap av en jämnårig eller lite äldre kattkompis. Hemmet måste förstå att det kommer ta ett tag innan hon är den trygga katten som hon utvecklades till i akuthemmet. Hennes permanenta hem får vinna hennes förtroende på samma sätt som akuthemmet gjorde.


Vill du erbjuda Pigall ett permanent hem? Boka en tid för besök på Katthemmet.

Pigall (8)_red Pigall (6)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen