Meny

Pip-Lisa

Ej bokningsbar5 år

PIP-LISA är en vit Siameshona född i augusti 2018. 


Hon kom till Katthemmet för omplacering då hon inte trivdes i hemmet efter att de fått barn.


Fd matte berättar

Lisa föddes i en kull med fyra bröder och var redan från start aning blyg och tillbakadragen. När Lisa var fem månader fick hennes mamma en ny kull vilket gjorde att hon blev bortstött av mamman. Lisa kom då till oss där det bodde en kattkompis som hon trivdes med.

Vår familj utökades med barn vilket Lisa inte uppskattade. Lisa är tillbakadragen och lättstressad samt är rädd för plötsliga ljud och rörelser och kunde inte bo kvar då hon blev mer och mer skygg och stressad.

Innerst inne är Lisa en fin tjej som älskar att mysa, kela och leka. Hon letar nu efter sitt för-alltid-hem där hon får bo hos en lugn familj utan barn. Ett hem med någon som har tålamod att låta henne ta sin tid och där hon får sällskap av en snäll och kattsocial kattkompis.


Här på Katthemmet visar Lisa verkligen inte sitt rätta jag utan är stressad och obekväm. 


Lisa har TR. Tänderna är klara för nu men man får be veterinären kika på dem vid de årliga vaccinationerna. Risk finns att hon behöver dra fler tänder senare i livet. 


Pip-Lisa har fått åka till ett akuthem och är därför inte bokningsbar just nu. Går allt bra kommer hon få stanna där permanent.

Pip-Lisa (3)_red Pip-Lisa (8)_red2

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen