Meny

Stoke

Bokningsbar7 årHankatt

STOKE är en svart/vit hankatt född ca 2013.


Han kom till Katthemmet för omplacering från ett vanvårdshem utanför Västerås tillsammans med flera andra katter, bland andra Carasynthia, Sash och Fennec


Stoke är en mysig och väldigt snäll herre som älskar uppmärksamhet och gos. Får han inte som han vill jamar han högt och då är det svårt att säga nej till denna goa kille. Han har visat att han inte är så imponerad av andra katter så därför vill han vara den enda katter i sitt nya hem.


Han tappade en del i vikt när han var ny hos oss och det gjorde att vi utredde honom hos veterinär. Där visade det sig att han har hypertyreos som idag hålls i schack med hjälp av medicinering. Veterinärerna rekommenderar att man tar ett uppföljande blodprov till sommaren för att se att doseringen fortsatt är rätt.
Stoke har också åkt ett par vändor till tandveterinär då han har både tandlossning och TR/FORL. Tänderna är klara för nu men framtida ägare får be veterinären kika på tänderna vid de årliga vaccinationerna. Ev. kommer fler tänder behöva tas senare.


Vill du erbjuda Stoke ett kärleksfullt hem? Boka en tid för besök på Katthemmet.

Hur bokar jag en katt?
Stoke (7)_red Stoke (6)_red Stoke (5)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen